لینکهای مفید کمينه

  
 آمار کاربران کمينه
عضويت عضويت:
آخرين كاربر جديد آخرين ها: LamarSibley
روز جديد امروز جديد: 0
ديروز جديد ديروز جديد: 0
تعداد كاربر سرتاسر: 1234

اعضاي فعال كاربران فعال:
ديدار كنندگان ديدار كنندگان: 1
اعضا اعضا: 0
مجموع مجموع: 1

درحال حاضر فعال در حال حاضر فعال:

  

 

 راهنمای استفاده از نورمگز کمينه

 راهنماي استفاده از نور مگز

پايگاه مجلات تخصصي علوم اسلامي و علوم انساني نور در سال 1384به همت مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي/ معاونت شبکه اطلاع‌رساني نور، به  منظور تسهيل و ترويج امر پژوهش و با هدف ايجاد بانک اطلاعاتي گسترده از مجلات حوزه علوم اسلامي و انساني، پايه‌ريزي گرديد.

اين پايگاه با در برداشتن  هزاران شماره مجله در صدها  عنوان از مجلات کهن تا امروز، به گنجينه اي گرانبها و بستري مناسب براي پژوهش تبديل گرديده است. اين پايگاه علاوه بر عرضه و امکان ذخيره‌سازي مجلات به صورت تمام‌متن و تمام‌تصوير (Full Text & Full Image)، قابليت‌هايي چون: جستجو، نقد، برگزيدن و مديريت مقالات و نيز اطلاعات مربوط به صاحبان آثار را در اختيار کاربر قرار مي دهد.

 

صفحه نخست پايگاه

 

در يک تقسيم بندي کلي مي توان گفت: صفحه نخست پايگاه از قسمت هايي چون: کليدهاي اجرايي برنامه، تازه هاي مجلات، مقالات، اخبار، مناسبت ها و بنرهاي تبليغاتي تشکيل شده است.

با ورود به اين صفحه، تقريباً تمامي قسمت هاي کليدي در دسترس شما قرار مي گيرد. اين بخش ها به ترتيب عبارت اند از:

قسمت ميانه در بالاي صفحه، بنر تبليغاتي برخي از مجلات موجود در پايگاه قرار دارد که با جابه‌ جايي در صفحات پايگاه، تصوير جديد، جايگزين تصوير قبل مي گردد.

در سمت راست، آرم مرکز تحقيقات کامپيوتري علوم اسلامي با قابليت لينک به پايگاه رسمي آن (www.noorsoft.org) قرار دارد که در واقع، وابستگي پايگاه مجلات تخصصي نور را نسبت به آن نشان مي دهد و در سمت چپ، آرم پايگاه مجلات با قابليت لينک به صفحه نخست (Home Page) قرار دارد که امکان برگشت به صفحه اصلي را فراهم مي آورد.

در رديف پايين تر، در قسمت ميانه، سه کليد اصلي: نمايش، جستجو و صاحبان آثار قرار دارد که به وسيله هر يک از آنها دسترسي به مجلات و در نهايت به مقالات ممکن مي شود.

در قسمت چپ چهار شکل گرافيکي قرار دارد که به ترتيب براي: ليست پستي، راهنماي پايگاه، درباره پايگاه و تماس با ما، در نظر گرفته شده است. و در صورتي که مقالاتي توسط کاربر برگزيده شده باشد، پوشه «برگزيده ها» نيز به آن اضافه مي گردد.

در قسمت راست کليدهاي ياد شده، چند شکل گرافيکي مشاهده مي شود که براي حفظ تقارن با سمت چپ صفحه در نظر گرفته شده است.

حال، هر يک از اين موارد را توضيح مي‌‌دهيم:

 

1. مقالات برگزيده

با فشردن اشاره‌گر ماوس بر اين شکل، صفحه مربوط به مقالات برگزيده باز خواهد شد. توضيح اين مطلب، در جاي خود خواهد آمد.

 

2. ليست پستي

لازمه استفاده از اين قسمت، زدن تيک مخصوص «ليست پستي» در فرم عضويت است.

شما مي‌‌توانيد با وارد کردن کلمه و رمز عبور پايگاه، از مجلات، موضوعات رايگان و تازه ترين مقالات باخبر شويد. امکان تغيير محدوده اشتراک و نيز لغو اشتراک در اين قسمت وجود دارد.

در قسمت «کاربر جديد» با وارد کردن پست الکترونيکي خود و زدن تکمه ارسال، نامه اي براي شما ارسال مي‌ شود که با تأييد نهايي و انتخاب موضوعات مورد نظر، در رديف مشترکان ليست پستي قرار مي‌ گيريد.

در صورتي که رمز عبور را فراموش کرده ايد، نشاني پست الکترونيکي خود را در قسمت «رمز عبور خود را فراموش کرده ام» نوشته، مجدداً آن را دريافت کنيد.

 

3. راهنماي پايگاه

با باز کردن صفحه مربوط به اين قسمت، راهنماييِ لازم در مورد پايگاه ارائه خواهد شد.

 

4. درباره پايگاه

در اين صفحه، معرفيِ کوتاهي از چگونگي شکل گيري، اهداف و قابليت هاي پايگاه در اختيار شما قرار مي گيرد.

 

5. تماس با ما

پايگاه مجلات تخصصي علوم اسلامي و انساني نور به  منظور تکميل و کارآمدتر کردن پايگاه، آماده دريافت پيشنهادها يا انتقادهاي شما پژوهشگران است. شما مي توانيد با نشاني info@noormags.com تماس بگيريد و در صورت روي خط بودن، با ياهو مسنجر با ما در ارتباط باشيد.

  

نوار وضعيت

نوار موجود در پايين سه بخش اصلي پايگاه، شامل موارد ذيل است:

1. معرفي نام کاربر، که نشان دهنده عضويت شما با پايگاه است.

2. گزينه تغيير رمز، که امکان تغيير رمز دريافتي از سيستم را به رمز دلخواه فراهم مي آورد.

2. گزينه خروج از سيستم، که هنگام خروج از پايگاه روي آن تقه زده مي شود؛ زيرا در غير اين صورت، تا چند دقيقه امکان اتصال مجدد وجود نخواهد داشت. شما مي توانيد رمز خود را از اين طريق تغيير دهيد.

3. تاريخ جاري سيستم.

4. گزينه ارسال اشکال: شما مي توانيد پس از فشردن اشاره‌گر ماوس  روي اين گزينه، فرم مربوطه را تکميل نموده و اشکال موجود را ثبت و ارسال کنيد و منتظر جواب مدير پايگاه در کوتاه ترين زمان باشيد.

 

انتخاب الگو

به  دليل خستگي چشم در نگاه طولاني به صفحه نمايشگر و نيز وجود سليقه هاي مختلف، الگوهاي چهارگانه اي در نظر گرفته شده است تا به ميل خود، آن را انتخاب کنيد.

  

ورود به سيستم

ورود به سيستم شامل کلمه و رمز عبور ضرورت اشتراک در پايگاه را گوشزد مي کند و فرم «عضويت»، پاسخگوي اين نياز خواهد بود.

 

بخش هاي ديگر صفحه نخست پايگاه عبارت اند از:

تازه هاي عناوين مجلات و شمارگان، مقالات و اخبار.

قسمت آمار و اطلاعات نيز آخرين دستاوردهاي اين پايگاه را نشان خواهد داد.

 

عضويت

جهت حفظ حقوق صاحبان آثار و نشريات، با توافق صورت گرفته، استفاده از پايگاه پس از تهيه کارت کدشارژ که در گونه هاي سه‌ ماهه، شش‌ ماهه و يک ساله عرضه مي گردد، ممکن خواهد بود.

با فشردن اشاره‌گر ماوس  روي گزينه «عضويت»، صفحه  مربوط به آن باز شده، اطلاعات لازم در مورد نحوه تهيه آن ارائه مي دهد.

گفتني است، با پرکردن فرم عضويت امکان استفاده از پايگاه به مدت 15 روز فراهم مي آيد و طي اين مدت امکان وارد نمودن کدشارژ و در نهايت تمديد مهلت استفاده  به مقدارر خريداري شده ممکن مي شود.

با فشردن اشاره‌گر ماوس روي گزينه «عضويت» نمونه فرم مخصوص مشاهده مي‌شود.

http://www.noormags.com/View/Pages/FreeAccount.aspxاين فرم اطلاعاتي شامل: نام، نام خانوادگي، کلمه عبور پيشنهادي (حداقل پنج کارکتر)، پست الکترونيکي، رشته تحصيلي و تلفن تماس شما را خواهد خواست. با تيک زدن کنار «مشترک ليست پستي»، همه ماهه، گزارشي از آخرين دستاوردهاي پايگاه به پست الکترونيکي شما ارسال خواهد شد.

 

نکته:

1-        از آنجا که ايجاد عضويت به طور خودکار توسط پايگاه صورت مي‌گيرد، درج مشخصات به  طور صحيح و ارائه نشاني پست الکترونيکي فعال، جهت دريافت کلمه و رمز عبور، الزامي است.

2-        براي تغيير رمز دريافتي، کافي است بعد از ورود به پايگاه، روي تکمه «تغيير رمز» تقه بزنيد؛ در اين صورت، صفحه باز شده، امکان تغيير رمز را فراهم مي آورد. http://www.noormags.com/View/Pages/ChangePass.aspx

 

بخش هاي اصلي پايگاه

 

1. نمايش

 

در اين بخش مي توانيد با فشردن اشاره‌گر ماوس روي گزينه هاي «فهرست الفبايي» و «فهرست موضوعي»، به مجلات دسترسي پيدا کنيد؛ البته صفحه به صورت پيش فرض، فهرست موضوعي را نمايش مي دهد. http://www.noormags.com/View/Magazine/MagazineByCategory.aspx

چنان که مشاهده مي کنيد، مجلات موجود، در پانزده موضوع طبقه بندي شده اند و مجموعه حقوق، نخستين موضوعي است که توسط برنامه تعيين شده است. با فشردن اشاره‌گر ماوس روي هر موضوعِ انتخابي، مجلات مربوط به آن، نمايش داده مي شود.

در صورت انتخاب فهرست الفبايي، جدول حروف نمايان شده و مجلاتي که عنوان آنها با حرف «آ» آغاز گرديده است، به همراه گزارشي از تعداد شمارگان موجود در پايگاه به نمايش درمي آيد.http://www.noormags.com/View/Magazine/MagazineByChar.aspx

کليد «معرفي مجله» اطلاعات کاملي درباره وابستگي مجله به اشخاص حقيقي و حقوقي، مدير مسئول، سردبير، صاحب امتياز، هيئت تحريريه، چاپخانه، نشاني، تلفن و فکس را در اختيار شما قرار مي دهد.http://www.noormags.com/View/Magazine/MagazineByChar.aspx

کليد «فهرست شماره ها» وظيفه مرتب‌سازي و نمايش شمارگان مجله بر اساس سال انتشار را بر عهده دارد؛ به اين ترتيب که شماره هاي جديد در رديف بالا قرار مي گيرد. http://www.noormags.com/View/Magazine/MagazineByCategory.aspx?MagazineId=301&CategoryId=10

 

با انتخاب مجله مورد نظر، فهرست مقالات و پديدآورندگان آن با قابليت لينک به ديگر آثار ايشان به همراه گزينه هايي چون: «مستند» (شامل چکيده و کليد واژه)، «برگزيدن» جهت ارسال مقاله به بخش قفسه مقالات با امکان مديريت آن، گزينه «نقد مقاله» و گزينه «دريافت» مشاهده مي شود که امکانات ويژه اي را براي بهره برداري از محتواي پايگاه فراهم مي آورد.

اطلاعاتي همچون: تعداد صفحات مقاله و جايگاه آن در مقابل هر مقاله به  چشم مي خورد.

پس از فشردن اشاره‌گر ماوس روي مقاله انتخاب شده، تصوير صفحه اول آن باز مي شود و مانند تصويرهاي ديگر، امکان ارسال به پست الکترونيکي، چاپ و ذخيره سازي آنها به  صورت تک‌صفحه فراهم خواهد بود.

گزينه «مقاله قبل» و «مقاله بعد»، حرکت بين مقالات را ممکن مي سازد. همچنين در قسمت پايين عنوان مقاله، فهرست جاري آن در اختيار شما قرار مي گيرد.

براي حرکت ميان صفحات، چند راه وجود دارد:

الف ـ استفاده از نوار پيمايش صفحات در قسمت پايين صفحه که با انتخاب هر صفحه از آن، مي توان مجله را ورق زد و به قبل و بعد حرکت کرد.

ب ـ انتخاب گزينه «صفحه بعد» يا «صفحه قبل»، صفحات قبل يا بعد همان مقاله در اختيار شما قرار خواهد گرفت. (تفاوت اين روش با شيوه قبلي در جايي است که مقاله در صفحاتي ناپيوسته قرار داشته باشد.)

ج ـ درج شماره صفحه در خانه «برو به صفحه» در قسمت بالاي نوار پيمايش، با صرف کمترين وقت و هزينه، صفحه مورد نظر را در دسترس شما قرار خواهد داد.

 

کليدهاي جانبي مقالات:

 

1. مستند

پنجره مربوط به اين قسمت، علاوه بر نمايش مسير جاري مقاله، تعداد صفحه و جايگاه آن در مجله، نام پديدآورنده، نمايه، کلمات کليدي و چکيده آن را در اختيار شما قرار مي دهد.

 

2. برگزيدن:

اين قسمت شبيه بخش Favorites شامل مقالاتي است که شما آنها را براي مراجعات بعدي انتخاب کرده و در دسترس قرار مي دهيد. اين اطلاعات براي هر مشترک به  صورت جداگانه نگهداري مي شود.

پس از فشردن اشاره‌گر ماوس  روي اين گزينه، صفحه‌اي مشتمل بر چهار کليد، يک جدول و اطلاعات مربوط به کليد «فهرست برگزيده ها» به نمايش در خواهد آمد.

کليدهاي چهارگانه عبارت اند از:

1. فهرست برگزيده‌ها، که نتيجه فعاليت هاي قبلي شما را در اين قسمت با امکان لينک نمايش مي دهد.

2. مديريت برگزيده ها، که براي حذف و انتقال مقاله از يک گروه به گروه ديگر، توليد يک گروه جديد يا حذف آن و اصلاح نام يک گروه، در نظر گرفته شده است.

3. ذخيره فايل برگزيده يا Export، که با ورود به اين صفحه، با تيک  زدن کنار هريک از مقالات، ارسال نشاني آن مقاله به سيستم يا پست الکترونيکي ممکن مي شود.

4. درج برگزيده ها يا Import، که علاوه بر نمايش مقالات برگزيده و گزارش کوتاهي از تعداد آن، ظرفيت باقيمانده و زمينه اضافه کردن مقالات خارج از پايگاه به مقالات موجود در گروه مورد نظر را، از طريق Browse فراهم مي آورد.

 

3. نقد مقاله

اين گزينه، ضمن نمايش مسير جاري مقاله و نقد ديگران، امکان ارسال نقد بر مقاله حاضر را فراهم مي آورد.

 

4. دريافت

با فشردن اشاره‌گر ماوس روي گزينه دريافت، مرحله ذخيره سازي فايل آغاز مي شود.

در صفحه باز شده، گزارشي از مدت اشتراک، اعتبار باقيمانده و مقالات ذخيره  شده ارائه شده است. همچنين امکان ذخيره سازي به دو گونه pdf و html وجود دارد.

از آنجا که همه مقالات داراي فايل pdf هستند، به  طور قطع، کليد مربوط به آن فعال خواهد بود؛ ولي گزينه html ممکن است در مواردي خاموش باشد؛ به اين معنا که html مقاله ياد شده، در دست توليد است.

 

چگونه مقاله انتخابي را دريافت و باز کنيم؟

با فشردن اشاره‌گر ماوس روي يکي از دو گزينه: «دريافت فايل html» يا «دريافت فايل pdf»، روي گزينه «save» تقه  زده، مسير ذخيره سازي را تعيين کنيد.

فايل دريافتي را مي‌توان به  صورت پيش فرض يا با نام دلخواه ذخيره کرد.

از آنجا که فايل ذخيره شده به  صورت zip است، بايد براي باز کردن آن، نرم افزارهايي چون: «winrar» يا «winzip» و براي مشاهده فايل pdf، نرم افزار «acrobatreader» روي سيستم نصب شده باشد.

فايل zip مربوط به pdf فقط داراي يک فايل pdf است که در صورت وجود نرم افزار acrobat، با فشردن اشاره‌گر ماوس  روي آن باز خواهد شد؛ اما فايل zip مربوط به html داراي سه فايل با پسوند xml، xsl و css است. فايلي که پسوند xml دارد فايل اصلي است که با کمک دو فايل ديگر ـ که در تمام موارد دريافت، مشترک است ـ با internet explorer که محيطي قابل چاپ، اما غير قابل ويرايش است، باز مي شود. در صورت نياز، با انتقال آن به محيط MS-Word، امکان ويرايش نيز فراهم مي آيد.

 

2. جستجو

«جستجو»، مهم ترين بخش پايگاه است. با طبقه بندي خاصي که روي مقالات در دامنه هاي مختلف صورت پذيرفته، اين بخش قابليت منحصر به فردي براي پايگاه ايجاد کرده است.

جستجو به دو گونه: ساده يا پيشرفته امکان پذير است. در نوع پيشرفته، استفاده از عملگرهاي منطقي «و»، «يا» و «بدون»، کمک شاياني به شما خواهد کرد.http://www.noormags.com/View/Search/Search.aspx
جستجو مي‌تواند بر حسب «دامنه موضوع» در پانزده گروه، بر حسب «دامنه جايگاه» در چهار گروه و بر حسب «دامنه نوع» در يازده گروه با امکان مرتب سازي آن بر حسب ميزان ارتباط، و در نوع پيشرفته آن بر اساس تاريخ انتشار مجله، صورت پذيرد.

طبقه بندي مقالات و ايجاد دامنه با جمع بندي کلي از تقسيمات صورت گرفته در مجلات موجود، ضوابط و مشخصات خاص خود را دارد که ممکن است در مواردي با برداشت شما تفاوت داشته باشد.

شما مي توانيد در هر يک از دامنه هاي موجود، به  صورت گزينشي عمل کرده، يا با انتخاب گزينه «همه موارد» محيط جستجو را توسعه دهيد.

در جستجوي ساده، با وارد کردن کلمه و فشردن اشاره‌گر ماوس  روي کليد مربوطه، نتيجه به دست آمده به نمايش درخواهدآمد. همچنين مي توانيد نمايش تعداد نتيجه در هر صفحه را، از نوار آبشاري موجود، بين: 10، 20، 30 و 50 مورد تعيين کنيد.

پس از انجام جستجو، نتايج به  دست آمده، بر اساس ميزان ارتباط آن با کلمه مورد نظر و بر حسب تکرار، مرتب مي شود.http://www.noormags.com/View/Search/Search.aspxبا فشردن اشاره‌گر ماوس  روي نتيجه به  دست آمده، تصوير آن مقاله به همراه نوار پيمايش صفحات ديگري که داراي کلمه مورد جستجو است نمايان مي شود. همچنين امکان حرکت سريع به قبل، به تعداد 10 صفحه و ديدن اولين و آخرين نتيجه در اين صفحه در نظر گرفته شده است.

 

 

3. صاحبان آثار

اين بخش، فهرست کاملي از پديدآورندگان مقالات را به همراه نشاني پست الکترونيکي شان، بر اساس حروف الفبا ارائه مي دهد. http://www.noormags.com/View/Creator/CreatorList.aspx

شما مي توانيد با استفاده از جدول حروف الفبا يا درج نام پديدآورنده در قسمت جستجو، مقالات مربوط به هريک و نيز تعداد آن را ملاحظه کنيد.

استفاده از نوار پيمايش در قسمت پايين صفحه، مروري کلي بر مجموع پديدآورندگان را ممکن مي سازد.

پس از فشردن اشاره‌گر ماوس روي نام پديدآورنده، مقالات مربوط به ايشان به همراه مسير جاري آن ـ که در کدام عنوان و در چه شماره اي قرار دارد ـ با قابليت لينک، به نمايش در مي آيد.

 

تماس با ما

پايگاه مجلات تخصصي علوم اسلامي و انساني نور در راستاي تکميل و کارآمد تر نمودن پايگاه، آماده دريافت پيشنهاد، انتقاد و ارسال اشکال شما مي باشد. به اين منظور شما مي توانيد با پست هاي الکترونيکي زير با ما در ارتباط باشيد:

ارتباط با مدير پايگاه: webmaster@noormags.com
ارسال اشکالات محتوايي: info@noormags.com
پشتيباني (خريد کدشارژ - پاسخگويي به مشکلات عضويت): support@noormags.com
پشتيباني روي خط (ياهومسنجر): 
noormags@yahoo.com


  
 ساعت کمينه

 



  
 جستجو در سایت کمينه


  
 تصویر برگزیده کمينه

 

 



 


 

 

 

 



 


  
ورود به سايت     ثبت نام كاربر